Om os

Historie

Bag Parfumeriet står Kristine Søgaard Grønne, der siden 2002 har drevet egen parfumeforretning og skønhedsklinik i Silkeborg. Det hele begyndte med ønsket om at være selvstændig og drømmen om at føre kærligheden til forførende dufte, gode cremer og velvære ud i livet. Dufte er noget ekstremt personligt og er med til at karakterisere den enkelte person. Dufte skal fortælle en historie, og når vi benytter dem, skaber vi vores egen historie. Sådan beskriver Kristine Søgaard Grønne sit forhold til parfumer. Allerede efter få år blev den første butik på 79 kvm. for lille. Heldigvis var der ledige lokaler tæt på, så i dag rummer Parfumeriet over 280 kvm. i Tværgade. Her er god plads til de mange produkter og til et voksende antal skønhedsbehandlinger samt det nyeste skud på stammen: En kabine med sunspray som alternativ til de sundhedsskadelige solarier.

Gazelle

I 2008 kunne forretningen glæde sig over at blive kåret som Gazelle af Dagbladet Børsen. Det er kun de færreste forundt og fortæller om en fantastisk udvikling, takket være glade og tilfredse kunder. En Gazelle er en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.

Personale

Hos Parfumeriet finder du udelukkende faguddannet personale, der løbende deltager i kurser og bliver efteruddannet, så du er sikker på at få den bedste vejledning og betjening af specialister. Blandt andet står to erfarne kosmetologer til rådighed og hjælper med behandlinger og valg af den rigtige hudpleje og makeup. Glæd dig til at komme i kyndige – og kærlige – hænder.