Blomst

Nyheder

Karl Lagerfeld dufte

Karl Lagerfeld vil skrive et nyt kapitel i dufthistorien og berige den med den diskret-men-moderne stil, der definerer hans mode, design, fotografi, billedsprog og digitale innovation. Ved at bygge videre på dette fundament lancerer Karl et duft-par, en til kvinder og en til mænd, der bekræfter hans dedikerede indsats for at gøre god stil tilgængeligt for alle.

 

Karl Lagerfeld eau de parfum for women og eau de toilette for men kendetegnes af de duftspor, de efterlader sig, af deres flakoner og de billeder, der præger dem. Karls signatur ses i hans insisteren på kun at bruge råmaterialer af høj kvalitet, hans brug af sort og hvid, hans elegante design, den metallets modernitet, der indgår i designet, flakonens æstetiske krop og i den tiltrækningskraft duftene har på både mænd og kvinder.

Si, duft fra Giorgio Armani

Giorgio Armanis hyldest til moderne kvindelighed, en uimodståelig kombination af ynde, styrke og uafhængighed. På én gang intens og blød, SI fortryller sanserne.

 

Parfumen kombinerer 3 noter: solbær nektar, moderne Chypre med strejf af fresia. Denne duft afslører en fri, lidenskabelig, kærlig og levende kvinde.

Fotostudio aften

Click Silkeborg afholdte i samarbejde med Parfumeriet og Sisters Point fotostudio aften.

Klik her for at se video